Kommende events

2. Helmtauchertreffen der HTG Deutschland
Dette arrangement, der i år er udvidet med 1 dag til 3 dage, afholdes i Koblenz i perioden 4 – 6. maj 2018. Der er reserveret 15 senge på Feuerwehr-/Katastrophenschutzakademie og her gælder princippet “Først til mølle….”. Herudover er der hoteller i området. De praktiske dykninger sker i bassin til maks. 12 meter med Dräger, MEDI og evt. HAGENUK apparater.
Tilmelding til Ulf Barthel se Foreløbig program

Endeligt program vil blive lagt på hjemmesiden, når det fremkommer.

11. Internationales Klassik-Tauchertreffen
Dette arrangement der afholdes af Historische Tauchergesellschaft e. V. (HDS Germany) har tidligere været afholdt i Neustadt am der Weinstrasse men flytter i 2018 til Stralsund.
Arrangementet finder sted 16. og 17. juni 2018 i Stralsund, og med mulighed for besøg i Drägerwerks arkiv i Lübeck den 18. juni. Ved Drägerwerk er der dog begrænsninger i deltagerantallet.
HDS Germany har fremstillet en dykbar kopi af Kreefts dykkerapparat. Det er planen, at apparatet skal præsenteres ved eventen.
Se tegninger af Kreefts dykkerapparat tegning 1 tegning 2
Se program for eventen

European Historical Diving Event 2018
Denne årlige tilbagevendende begivenhed der på skift afholdes af de Nordiske selskaber, afholdes i 2018 af Dykkehistorisk Selskab.
Eventen finder sted i Ebeltoft i perioden 24. – 26. august 2018.
Se indbydelse på dansk
See invitation in English
Den 10. april havde vi registreret 41 tilmeldinger. Der var således kun 19 pladser tilbage på dette tidspunkt. Vil du med, skal du ikke udsætte tilmeldingen.

Lukket for kommentarer.